Centraal in het Westerkwartier

Stalling

In 2002 zijn we begonnen met het stallen van voertuigen aan de Noorderringweg 5 in Marum.  We beschikken over een stallingsruimte binnen- en buiten voor caravans, vouwwagens, boten, auto’s en campers. Totaal kunnen er circa 100 voertuigen worden gestald. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw voertuig met aandacht en beleid een goede plek in de stalling krijgt. Onze locatie is gelegen nabij de afslag Marum aan de snelweg A7 tussen Groningen en Drachten.

Hoe werkt het

Heeft u interesse voor stalling? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via whats app. Voor de bepaling van de plek in de stalling vragen wij u een indicatie te geven wanneer u het voertuig weer uit de stalling komt halen. Nadat u het voertuig hebt gebracht, plaatsen wij deze in de stalling. Vanaf het laatste weekend van maart kunnen de voertuigen op afspraak weer worden opgehaald.

Locatie

De stallingsruimte ligt op een groot terrein waardoor het halen en brengen van uw voertuig gemakkelijk is. Gelegen aan de A7 in Marum zijn wij goed bereikbaar en door aanwezigheid van bewakingscamera’s een veilige plek voor uw voertuig.

Openingstijden

Alle caravans kunnen op afspraak gehaald en gebracht worden. Er zijn geen vaste openingstijden.

Prijzen indicatie stalling

De kosten voor de stalling van uw voertuig is afhankelijk van de lengte. Om een indicatie te krijgen van de stallingskosten kunt u de lengte van uw voertuig opmeten. Bij het opmeten van uw voertuig meet u de totale lengte van uw voertuig.  Dit houdt in dat alle attributen die op het voertuig zitten zoals fietsenrekjes, uitstekende lampen, ramen etc. ook mee tellen  in de totale lengte van uw voertuig.

Hoe meet ik mijn voertuig?

Ook kunt u ons een WhatsApp bericht of mail sturen met het kenteken nummer en het soort voertuig. Binnen 48 uur krijgt u bericht over de indicatie prijs. Bij definitieve stalling maken wij een stallingsovereenkomst waarin de prijs wordt vastgelegd.

Reken tabel (calculator)  

Soort voertuigBinnen stallingBuiten stalling
Caravan€ 42,-€ 37,-
Camper€ 47,-€ 37,-
Boot€ 42,50€ 37,-
Vouwwagen€ 35,-€ 25,-
Auto€ 42,50€ 37,-
Overige€ 42,-€ 37,-
Bijzonderen.o.t.kn.o.t.k
Tandemasser  

De prijzen zijn per lengte meter ( €…. x …….meter = Stal prijs )

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden (pdf).