Centraal in het Westerkwartier

Over ons

De familie Ausma gebruikt vanaf 2002 de locatie aan de Noorderringweg voor de stalling van caravans en campers en later ook als opslagruimte voor ZZP’ers. Sinds 2021 woont de familie Ausma aan de Noorderringweg 5 waardoor er dag en nacht iemand aanwezig is. Door het meer beschikbaar komen van ruimte en de toename van vraag of wij ook andere spullen kunnen opslaan, is de keuze gemaakt om de activiteiten uit te breiden. De realisatie van de opslagboxen is hiervan de eerste. Opslagruimte voor bijvoorbeeld ZZP’ers voor hun materialen en gereedschappen is nu ook mogelijk. Ook particulieren kunnen spullen die bijvoorbeeld weinig gebruikt worden opslaan in een van de boxen. Zo blijft er bij u thuis meer ruimte over. Bij een vraag naar ruimte proberen wij praktisch en flexibel mee te denken wat er mogelijk is.

Neemt u telefonisch contact op om een afspraak te maken om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijke contact en duidelijke afspraken vinden wij belangrijk.

De verhuuractiviteiten doen wij naast werkzaamheden elders. ’s Avonds is het direct telefonisch contact het meest optimaal. Voor meer informatie en afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met het nummer 06-19227282.  Een appje of een mail sturen naar  stalling.opslagausma@gmail.com   is ook mogelijk. Wij proberen dezelfde dag nog te reageren.